Solfa

Brasa i cuina

B-CREK Solfa és un restaurant casual food, únic i diferent que ofereix una cuina senzilla i global, honesta i equilibrada que utilitza productes de proximitat i de qualitat, amb un servei àgil i un bon tracte al client.

B-CREK Solfa, un lloc còmode, amb un ambient modern i informal, familiar i agradable, on trobaràs una bona cuina, un bon servei i una àmplia selecció de plats.

L’especialitat del restaurant és la brasa amb una gran varietat de carns de la Garrotxa. Però també disposem de plats per a persones de totes les edats, gustos i opcions alimentàries.

Oferim menús diaris (de dos plats), combinats B-CREK (1 plat+beguda i postres), menús de cap de setmana, menús per a grups i menú infantil, a més d’una carta variada i àmplia.

Entre setmana tenim suggeriments de plats elaborats amb productes de temporada.

B-CREK és una bona opció per gaudir d’àpats informals amb amics o en família.

B-CREK Solfa

Sistema de climatització i renovació de l’aire a B-CREK Solfa

Aportarció d'aire natural de l'exterior dins el local. Uns sensors analitzen contínuament la qualitat de l'aire que hi ha dins el restaurant.

Més informació

Més informació

Vens o venim?

A B-CREK pots venir a menjar als nostres locals o demanar el que vulguis i venir-ho a recollir.

Si ho prefereixes pots fer la teva comanda en línia o per telèfon i t’ho portem a casa, a l'oficina o a on vulguis amb els nostres vehicles elèctrics.

Horari i adreça

Solfa