Entorn natural

Els restaurants B-CREK Solfa i B-CREK Clarà estan situats a Olot, a prop del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

La zona volcànica és el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica. Té una quarantena de cons volcànics i més de 20 colades de lava.

La Garrotxa és coneguda per molts motius: des de la natura i els volcans, a la gastronomia i el paisatge, passant per l’arquitectura i els edificis.

Llocs d’interès turístic

Pots visitar indrets d’interès turístic com són la reserva del volcà del Montsacopa, el nucli antic d’Olot amb els seus edificis històrics i modernistes, el Parc Nou i el Museu dels Volcans, el Museu de la Garrotxa.

També la reserva natural de la fageda d’en Jordà, el volcà de Santa Margarida i el volcà del Croscat, els volcans de Sant Marc i de Puig Roig i el Rocanegra, la via romana de Capsacosta, a la Vall de Bianya; la cinglera basàltica de Castellfollit de la Roca, el poble medieval de Santa Pau, Besalú amb el seu pont romànic, el micvé i la sinagoga, o l’església de Sant Pere; el castell de Juvinyà i les colades basàltiques de Sant Joan les Fonts, els pobles de la Vall d’en Bas com Hostalets, el Mallol, i els gorgs de les Planes d’Hostoles.
La Garrotxa és un territori ideal  per fer senderisme i cicloturisme, ja  que disposa d’una xarxa de senders senyalitzats (Itinerànnia) i també hi  transcorren les vies verdes (Ruta del carrilet Olot-Girona).

Comanda en línia