B-CREK amb l’Any Internacional de les Fruites i Verdures

verdures i fruites
L’Assamblea General de les Nacions Unides ha designat l’any 2021 com a  l‘Any Internacional de les Fruites i les Verdures. D’aquesta manera, es volen promoure els hàbits d’alimentació saludable entre la ciutadania, impulsant el consum de fruites i hortalisses com a base de la nostra dieta.
A B-CREK sempre hem apostat per promoure una alimentació saludable i equilibrada. Per això, coincidint amb l’ Any Internacional de les Fruites i  Verdures ens volem sumar a la promoció dels hàbits de vida saludable. Som conscients que una vida sana comença per una bona alimentació.
Per això, als menús de B-CREK Solfa sempre hi trobareu plats elaborats amb vegetals i  llegums i postres elaborades amb fruita i fruita del temps. A la nostra carta  no hi falten mai les amanides ni  els plats amb una base de verdures.

amanida verda          crema de carbassa                  vegetal d'alvocat

A B-CREK Clarà també hi podeu trobar una gran varietat d’amanides, sucs de fruita natural, bols de fruites i entrepans i hamburgueses vegetals.
A més, a B-CREK comptem  amb el certificat AMED, un distintiu que identifica aquells restaurants que integren la dieta mediterrània com a base dels seus plats. 
Gaudeix d’un àpat  saludable, equilibrat i nutritiu amb B-CREK.   
B-CREK , sa, natural i d’Olot.
Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més