Presentació de la Batalla de les Flors a B-CREK Clarà

Un any més ha tingut lloc al B-CREK de Plaça Clarà la presentació de la Batalla de les Flors i la Litografia del Farandulàrium . L’acte l’ha presentat el president del CIT, Josep Andrés, acompanyat de l’artista Tavi Algueró, autor de la col·lecció del Farandulàrium.


B-CREK patrocinador de la Batalla de les Flors

 

La tradicional Batalla de les Flors és una desfilada de carrosses típica de les Festes del Tura d’Olot. Les carrosses es cobreixen amb flors, siguin seques o de paper.

És un acte organitzat pel CIT d’Olot que fomenta la participació d’entitats i associacions de tota la Garrotxa. La Plaça Clarà tornarà a acollir el concurs de carrosses i comparses, el dissabte de les Festes del Tura a les 20h .

Es faran dues voltes d’exhibició i al començament de la tercera volta s’iniciarà la batalla de confeti. La festa entre flors i confeti la gaudeixen des dels més petits fins als més grans, omplint la Plaça Clarà de colors.

Com cada any, B-CREK col·labora amb la Batalla de les Flors i n’és un dels patrocinadors juntament amb altres empreses de la comarca. Veniu a Olot i gaudiu de la tradicional desfilada de carrosses!

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més