Lluèrnia 2020, el festival del foc i de la llum

Aquest any , Lluèrnia, el festival del foc i de la llum d’ Olot, tindrà lloc del 17 d’octubre al 28 de novembre . Aquesta edició marcada per la pandèmia de la CoVID-19 i les mesures sanitàries, s’allargarà 43 dies , enlloc  de concentrar-se en les 6 hores habituals.

S’han programat 20 esdeveniments, entre instal·lacions, exposicions, accions i activitats, en els que hi  participen artistes visuals, arquitectes, alumnes de les escoles d’art, nens i nenes de les escoles de la Garrotxa, etc.

Les intal·lacions tenen lloc en grans espais oberts i la majoria fora del centre de la ciutat, com ara els voltants del Fluvià , el Parc Nou, les fonts de Sant Roc, el Pavelló de Banys dels Tossols o els Prats de la Mandra i també els Claustres del Carme o Can Barberí amb un control d’accés i limitant l’aforament.

Tot i la pandèmia, Lluèrnia ha conservat els elements que han estat primordials del seu programa:  L’Hort de la Llum que es troba a les Fonts de Sant Roc, realitzat per l’estudi Unparelld’arquitectes ;  els contes a la Vora del Foc, la instal·lació de les Escoles i instituts , la proposta de  l’Escola d’Art d’Olot als Claustres del Carme, AOAPIX,  etc.

Lluèrnia 2020 Olot      Lluèrnia 2020 Olot . B-CREk

Aquest any, celebrem doncs un LLuèrnia diferent i com que els nostres locals estan tancats  per les imposicions del Govern a causa de la pandèmia, si que continuem oferim als clients  menjar per emportar i a domicili com portem fent fa 15 anys.

A B-CREK CLARÀ oferim servei de menjar  per emportar i servei a domicili  cada dia de les 18:30 h a les 22:00h.

Per tant, visita les instal·lacions de Lluèrnia i demana un B-CREK per emportar. O si ho prefereixes, passeja per Lluèrnia i llavors gaudeix d’un bon sopar B-CREK a casa.

LLUÈRNIA 2020

Entrepans i hamburgueses, sucs i cafès, biquinis i frankfurts, kebabs i focaccies, etc. Demana el que vulguis.

B-CREK a casa  i B-CREK a domicili. Vens o venim?

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més