LLET ECOLÒGICA ATO NATURA A B-CREK

A B-CREK  sempre hem tingut un compromís ferm amb el territori, la sostenibilitat , la qualitat i proximitat del producte.

I per això apostem per la llet ecològica Ato de Mas La Coromina de la Vall d’en Bas.

Mas la Coromina és una granja ramadera ecològica des de finals de l’any passat  ja que  després de dos anys d’ esforç i dedicació van completar el procés de transformació d’una granja convencional a una d’ ecològica.

Compta amb més de 60 anys d’experiència i el que va començar com una petita granja de dues vaques a dia d’ avui s’ha convertit en una important explotació familiar.

El seu respecte pel cicle natural i treballant la terra que alimenta les seves vaques de raça Frisona-Holstein, han fet que aconseguissin rebre el certificat de benestar animal (AENOR Conform). Aquest certificat  garanteix una bona alimentació, un bon estat de salut, un bon espai i també unes cures adequades de l’animal.

Per aconseguir-ho va ser necessari adaptar tot el cicle productiu, amb el bestiar en llibertat total per pasturar, una alimentació cent per cent ecològica, sense pesticides químics, i també adaptant els productes sanitaris com limitar al màxim possible l’ús d’antibiòtics.

 

Així doncs, a B-CREk ja oferim llet ecològica de la Garrotxa, un producte de qualitat i proximitat , sostenible i pensat per millorar la qualitat de vida no només de les persones sinó també dels animals que viuen a les seves granges.

 

Quan els nostres clients demanin un cafè amb llet , aquesta serà amb llet ecològica del territori i  amb un cafè  Novell de qualitat i responsable social i mediambientalment.

B-CREK sa, natural i d’Olot.

 

 

 

 

 

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més