L’alumnat de l’escola Joan XXIII porta el Nadal a B-CREK

Pessebre La Solfa

La ja tradicional col·laboració entre Integra, l’associació per a la inclusió de col·lectius en risc, i B-Crek, s’adapta, enguany, a la Covid-19 amb un pessebre diferent del d’anys anteriors. Davant la incertesa de les restriccions al món de l’hostaleria, els alumnes de l’escola Joan XXIII ha optat per un nou format, decorant els vidres del nostre establiment a la Plaça Clarà.

Els alumnes van preparar, primer, els dibuixos a les aules, per plasmar-los després directament sobre els vidres del local. D’aquesta manera, s’asseguraven que la decoració nadalenca es podria veure des de fora, i així podria arribar al públic tant si el restaurant havia de romandre tancat, com si estava -com és el cas-, obert als clients.

També al restaurant B-Crek Solfa llueix ja un pessebre, que es pot visitar en l’espai de la carpa, realitzat pels alumnes de Pont  de Joan XXIII  en el projecte d’emprenedoria  TELA-TELA .

La creació i muntatge dels pessebre a B-CREk és una tradició que l’escola Joan XXIII porta realitzant fa molts anys, arrel de les col·laboracions establertes  i aquest any tot i ser diferent,  s’ha fet amb la mateixa il·lusió de sempre.

A més a més, com que les circumstàncies no ens permeten celebrar el tradicional dinar de Nadal amb tots els alumnes i professors de l’escola Joan XXIII al restaurant B-CREK Solfa, en aquesta ocasió B-CREK s’acostarà a les aules. Encara que sigui d’una manera diferent, volem formar part d’aquesta celebració tan especial!

 

 

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més