B-CREK col·labora amb la penya AOAPIX

Des de fa molts anys l’empresa B-CREK col·labora amb la penya Aoapix amb diferents formats i actes. La penya Aoapix va néixer de la idea de 5 joves que varen convocar una assemblea oberta, convidant amics i coneguts, el divendres dia 18 d’agost de 1989 a l’Orfeó Popular Olotí.

L’Aoapix també va néixer de la reacció a unes tendències i costums que encara perduraven, un espai on desenvolupar una nova manera de fer, un estil innovador i diferent. Entre activitats, esdeveniments i projectes la penya celebra avui els seus 30 anys.

La idea inicial d’aquesta entitat era fer actes privats, per passar-ho bé, divertir-se, beure, menjar i poder també participar com a col·lectiu en diferents actes de la ciutat. De fet, era una manera de regular el que ja estava passant: Carnaval popular, farres pasquals, Festa dels indirectes, sopars de cap d’any, entre molts altres. Però, no va ser fins dos anys després de la seva fundació que no es van atrevir a organitzar actes per a la ciutat.

L’Aoapix va molt més enllà del mimetisme o continuïtat festiva, és una penya que neix del fruit d’un canvi substancial de viure la cultura, les festes i la ciutat en general. És una reacció a unes tendències, a uns costums que han format i conformen el territori Olotí.

Durant aquests últims 30 anys, Aoapix ha participat a numeroses activitats relacionades amb  el medi ambient, l’àmbit musical i cultural, gastronòmic, religiós i esportiu. Sense dubte, un referent per a la societat més tradicional de la ciutat, un exemple a seguir per a la gent més jove i activa , una peça clau per aprendre i descobrir la màgia de tota una ciutat.

A B-CREK creiem necessari participar en projectes socials, culturals arrelats al territori i que any rere any treballen per despertar consciències i teixir relacions.

Felicitats penya Aoapix!

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més