La marató Ultra Clean passarà per Olot

La segona edició de l’Ultra Clean Marathon s’ha celebrat del 5 a l’11 de maig de 2019. A diferència de l’any anterior, ha estat una ruta circular que ha transcorregut 700 km en set etapes. L’objectiu de la marató és completar totes les etapes recollint el màxim de residus i descobrir els indrets naturals de Catalunya.

Enguany la quarta etapa transcorrerà d’Olot fins a Girona (58 km). Surt d’Olot, passarà per les Planes d’Hostoles, Bescanó, Salt i finalment arribarà a Girona. A l’arribada s’entreguen els premis: residus més contaminants, residus més curiosos i residus més abundants.

Coincidint amb activitats del medi natural, la setmana de l’1 al 9 de juny se celebra també la Setmana de la Natura 2019, un moment de l’any per prendre consciència de la necessitat de conservar el medi ambient i el nostre patrimoni natural. S’organitzen més de 300 activitats per joves i grans al mar, la muntanya i a la ciutat.

 


A B-CREK apostem per una alimentació sana, natural i equilibrada.
Sabem que és necessari fer activitats esportives que despertin la consciència sobre la necessitat de respectar i cuidar el nostre entorn natural.

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més