La Fira del Pessebre d’Olot

Com és tradició, la Fira del Pessebre d’Olot se celebra durant el Pont de la Puríssima, del 6 al 8 de desembre, al centre de la ciutat.

Hi podeu trobar productes entorn a la temàtica  nadalenca: figures del pessebre de qualitat, arbres, tions, pessebres, etc.

La Fira, va acompanyada del mercat d’artesania i el mercat Km 0, a més d’un espai d’activitats per a tota la família a la Plaça del Carme.

El Mercat d’artesania oferirà productes diversos artesans: dolços tradicionals de Nadal (torrons, neules i coques), productes arrelats a la comarca (embotits i formatges) i, fins i tot, roba i complements per anar a l’última moda.

El Mercat Km 0, situat a la plaça Major dOlot, oferirà productes artesans elaborats a Olot i a la comarca de la Garrotxa. Sens dubte, un espai on poder comprar tota mena de productes de qualitat i de proximitat.

Fira Pessebre

 

Tampoc hi faltarà, el Mercat de Nadal, un lloc on trobar-hi les tradicionals figuretes del pessebre: el nen Jesús, la Mare de Déu, Sant Josep, els bous, les mules, els Reis d’Orient, els pastors, els ànecs, les casetes de fusta, els ponts i les fonts. Ara ja no tens excusa!

A més, durant aquests dies també se celebraran activitats i espectacles per a tots els públics:

  • Projecte Fulles ambulants, projecte artístic i social en moviment de la Companyia Ortiga – Carpa d’activitats familiars.
  • Espectacle participatiu Cel de Nadal dirigit per Lola Solanilla – Cúpula geodèsica.
  • Primera nadala de l’any amb Elena Gadel – Firal Petit (6 de desembre a les 18h).
  • Miniconcerts de Corals locals – Espais del centre de la ciutat.
  • Cercavila del Gegantó Tió – Des de Sant Esteve fins a la plaça del Carme (7 de desembre a les 17h).
  • Concert familiar de Xiula – Firal Petit (8 de desembre a les 12h).Concert inclòs en la programació del Festival Veus.

I durant aquests dies, si passeges per la Fira, recorda que pots venir a B-CREK a qualsevol hora, ja sigui a esmorzar, dinar, berenar o sopar. Estem oberts tot el dia de les 8:30h a les 23h.

I per escalfar-te del fred, res millor que venir a buscar una xocolata desfeta, un Chai Latte o un Oat matcha ben calents. Te’ls preparem per emportar! Així segur que no passaràs fred!

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més