La cultura es mou amb el Sismògraf d’Olot

Un any més, arriba a Olot el Sismògraf, el festival que posa la cultura en moviment. Més de 230 professionals d’arreu del món oferiran les seves propostes escèniques entre el 8 d’abril i el 2 de maig amb espectacles de dansa, teatre, arts visuals i tallers pensats per a tota la família i per a tots els gustos.

Aquest any, a més, el moviment s’estendrà per tota la Garrotxa, arribant a una desena de poblacions de la comarca i portant els espectacles a les Planes d’Hostoles, la Vall de Bianya, Sant Jaume de Llierca o Mieres, entres d’altres.

Tot i que molts dels espectacles són gratuïts o tenen preus simbòlics, per tal de respectar les mesures de seguretat davant la Covid-19 cal reservar prèviament les entrades per garantir un aforament reduït.

A Olot tenim per davant unes setmanes ben mogudes i plenes de cultura! Per això, si necessites recuperar forces després dels espectacles i vols acabar d’arrodonir la jornada, t’esperem a B-CREK amb opcions ben variades i per a tota la família: amanides, entrepans, hamburgueses, i molt més!

Recorda que tenim obert al restaurant i per emportar cada migdia i que als vespres, a partir de les 19.00 h pots venir a recollir el teu B-CREK al local de Clarà.

T’hi esperem!

B-CREK, sempre al costat de la cultura!

 

 

 

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més