Josep Maria Nogué, gerent de B-CREK, rep la medalla al Treball President Macià

 

 

El gerent i soci fundador de B-CREK, Josep Maria Nogué Guitart, ha estat guardonat amb la Medalla al Treball President Macià que atorga el Govern de Catalunya a professionals i organitzacions que han destacat per la seva emprenedoria, per la creació d’ocupació i pel compromís que mantenen amb la societat. 

Nogué (Les Preses, 1967) ha estat reconegut per la seva trajectòria en el món de la restauració i per la seva contribució a la innovació i el compromís amb la societat al llarg del seu recorregut professional i, especialment, al capdavant dels establiments B-CREK. Les medalles i plaques al treball President Macià han guardonat un total de 31 persones i 11 entitats.

Amb formació de restaurador a l’Escola d’Hostaleria Sant Narcís de Girona, de direcció hotelera a l’escola de Turisme de Girona, i amb títol de sommelier, Josep Maria Nogué va començar a treballar amb 9 anys, compaginant-ho amb els seus estudis. Després d’una temporada a França, Nogué va treballar a l’Hotel Mas de Torrent i a l’Hotel Carlemany de Girona, fins que, l’any 1992 es va  traslladar a Roses per gestionar un grup de restauració del Grup Maxor. Durant aquests anys, també va ser vicepresident de la Creu Roja a Roses. 

Josep Maria Nogué va tornar a la seva Garrotxa natal, 7 anys més tard, on va obrir el seu primer restaurant B-CREK, establiment casual food pioner a la comarca. 5 anys més tard obria el segon establiment especialitzat en brasa i cuina de proximitat. Des de fa més 15 anys els seus locals ofereixen també el repartiment a domicili, un servei molt consolidat a Olot i que ha resultat essencial durant els mesos de pandèmia. 

Durant aquests 20 anys al capdavant dels restaurants B-CREK, Nogué ha impulsat múltiples projectes d’innovació i de compromís social, entre els quals destaca la col·laboració amb l’entitat Integra, associació que treballa per la inclusió de col·lectius en risc d’exclusió. 

Nogué s’ha mostrat molt agraït per aquest reconeixement a la seva trajectòria professional de més de 35 anys i ha afirmat que malgrat els greus efectes que la pandèmia ha suposat pel sector de la restauració, “continuem treballant i esforçant-nos cada dia per oferir el millor als nostres clients, mantenint sempre el nostre compromís amb les persones i amb el nostre entorn”. 

 

B-CREK, Tota una vida innovant en el sector de la restauració!

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més