Fira Orígens, la Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya

El 23 i 24 de novembre es celebra  a Olot  la Fira Orígens, la Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya.

Aquest cap de setmana, es reuniran més de 90 productors d’arreu del territori i reconeguts cuiners que oferiran activitats amb productes de qualitat com a referent.

La Fira està formada per una acurada selecció de productes i productors de qualitat. i aquest any també torna a apostar per la producció ecològica.

Sense dubte, una proposta que any rere any enforteix i supera les seves expectatives.

A Orígens el visitant pot aprendre, tastar i comprar directament al productor.

Hi trobem l’Aula de cuina amb demostracions de cuina en directe,  l’Aula de tast amb degustacions i tastos de productes   i l’Aula dels nens que ofereix tallers per als més petits.

Enguany, l’Aula de Cuina comptarà amb professionals reconeguts del sector, com Nandu Jubany (Can Jubany, Calldetenes) i Isabel i Jordi Juncà (Ca l’Enric, Vall de Bianya); també hi serà Carme Picas (El Ginjoler, l’Hort del Rector, Sant Feliu de Guíxols), Aurèlia Mari (Via del Vi, Perpinyà) i Maria Nicolau (El Ferrer del Tall, Vilanova de Sau). El diumenge serà el torn de Núria Lucas (El Dinou, Vilanova i la Geltrú), Gonzalo Rivière i Luca Marongiu (Zero Patatero, Barcelona), Carlota Claver (La Gormanda, Barcelona) i  Fina Puigdevall (Les Cols, Olot).

Aquesta edició vol remarcar el prestigi i la representació femenina al sector de l’agroalimentació. Es faran demostracions i tallers de lideratge i emprenedoria i hi participaran algunes dones reconegudes amb estrella Michelin com Isabel Juncà i Fina Puigdevall.

 

A B-crek  elaborem plats amb productes de proximitat i qualitat comprats a petits productors i proveïdors locals de confiança. 

Creiem necessari vincular el nostre territori a la nostra cuina i oferir una alimentació nutritiva i saludable.

Tenim obert  tot el dia, per tant , si visites la Fira Orígens , pots venir a qualsevol hora a B-Crek Solfa, brasa i cuina o bé a B-crek Clarà.

T’esperem!

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més