Per la Fira de Sant Lluc vine a B-CREK

Amb la tardor, arriba la Fira de Sant Lluc, la fira amb més història d’Olot!

Es va celebrar l’any 1.315  per primer cop i era un esdeveniment vinculat als moviments transhumants. 700 anys després, la Fira de Sant Lluc s’ha convertit en un punt de trobada comercial, lúdic i cultural.

Aquesta Fira acull la Fira ramadera, el Mercat d’artesania, el Mercat d’andròmines, la Fira del Dibuix, l’espai Tastajocs, la Fira del vehicle d’ocasió, el Mercat de roba, entre molts altres. A més d’això, s’hi complementen tot tipus d’activitats per a tot tipus de públics.

La Fira sempre té lloc el cap de setmana següent després del 18 d’octubre, Sant Lluc, patró dels pintors. Aquest any se celebra el dissabte 19 i el diumenge 20 d’octubre. El centre de la ciutat d’Olot aplegarà la majoria d’activitats: parades d’artesania, activitats familiars, fira de col·leccionisme, fira del disc, entre d’altres.

Un dels espais més tradicionals és la Fira ramadera que s’exposarà durant dos dies i on s’hi podran veure  mostres d’animals com ovelles, gallines, vedells i cavalls provinents d’explotacions ramaderes de la comarca de la Garrotxa i comarques veïnes.

La 64ª Fira del dibuix d’Olot, que és la més antiga de Catalunya se celebrarà el dissabte 19 d’octubre sota els porxos de la plaça de Josep Clarà. S’inaugura a les 11h del matí i romandrà oberta al públic fins a dos quarts de nou del vespre.

Aquestes són les activitats que trobareu el dissabte 19 d’octubre:

  • 64ª Fira del dibuix d’Olot- Plaça de Josep Clarà
  • Mercat extraordinari de roba- Plaça Balmes i carrers adjacents.
  • Mag Sanyes- Teatre Principal d’Olot.
  • Fira Ramadera- Firal Petit.
  • Tastajocs- Plaça Major.
  • 10ª Fira del vehicle d’ocasió- Firalet.
  • Mercat d’artesania- Firal.
  • Atraccions infantils- Passeig de la Muralla.


Si vens a la Fira de tardor d’Olot pots venir tant a  B-CREK Solfa com a B-CREK Clarà, a esmorzar, dinar, berenar o sopar. Tenim obert tot el dia amb servei de cuina ininterrompuda! Vens a fer crek?

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més