Endinsa’t en la terra dels volcans amb la Garrotxa Volcanic Walking

Paisatges únics, boscos màgics, volcans, coves, postes de sol i els sabors més exquisits. Passejar per La Garrotxa és sempre un plaer i amb la Garrotxa Volcanic Walking tens l’oportunitat de viure aquest territori de la millor manera: recorrent-lo!
La 3a edició del Festival, que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de maig, ofereix fins a 18 activitats de senderisme, per a tots els gustos i públics. Passejades tranquil·les, activitats per gaudir en família, caminades amb marxa nòrdica rutes més exigents per als amants de l’esport.
La Garrotxa Volcanic Walking forma part dels “Festivals de Senderisme dels Pirineus”, un projecte nascut a l’Alt Pirineu i Aran per impulsar el senderisme com a activitat saludable i sostenible.
I, si parlem de La Garrotxa, no podem oblidar-nos dels productes locals i d’una gastronomia de referència. Després d’una bona caminada, la millor manera per arrodonir l’experiència 100% garrotxina és reposar forces amb un B-CREK.
Amanides de temporada, entrepans, hamburgueses, carns a la brasa i postres casolanes, tot elaborat amb productes de proximitat i de la màxima qualitat per oferir-te una experiència sana, natural i d’Olot!
Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més