El Festival Lluèrnia ja és aquí!

Com cada any, Lluèrnia, festival del foc i de la llum, que aquest any se celebra  el 9 de novembre, torna a il·luminar els carrers, places i racons d’Olot. Aquest espectacle té relació amb la capital de la Garrotxa, el seu entorn, el caràcter i la cultura de la població del territori.

Fa milers d’anys, els primers humans van aprendre a dominar el foc, el primer gran repte tecnològic, que va donar origen a la nostra cultura: escalfor, més hores de llum, eines més complexes, menjar més elaborat i transmissió del coneixement a la vora del foc.

Aquesta iniciativa va néixer del grup de diables i espectacles del carrer d’Olot, Pim Pam Pum Foc! Té com a objectiu recollir accions espectaculars pel seu concepte, la seva realització i que permeten a l’espectador esdevenir un element clau i participatiu de l’obra.

Artistes visuals i professionals creatius d’àmbits diversos redecoren i guarneixen de llums i focs espais i llocs quotidians de la ciutat. Més de 50 instal·lacions i 150 col·laboradors formen part d’aquesta singular, però emblemàtica iniciativa.

 

B-CREK serveix el piscolabis a la Fumarola de Lluèrnia

La Fumarola de Lluèrnia sempre se celebra uns dies abans del Festival Lluèrnia, enguany del 5 al 8 de novembre. Diuen que es pot preveure l’erupció d’un volcà per la seva Fumarola.

Aquest any, B-CREK  ha servit el piscolabis del Projecte Capelletes,  d’una manera diferent i original, amb la bicicleta elèctrica. En aquest itinerari s’han  descobert  rehabilitacions dutes a terme a diverses capelletes de la zona.

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més