Ecodelivery, a B-CREK fem repartiments a domicili sostenibles.

Ens fa molta il·lusió poder compartir amb vosaltres que aquest mes hem incorporat a la flota  de B-CREK un vehicle 100 % elèctric, amb l’objectiu de minimitzar la nostra petjada ambiental.

Aquest vehicle, una furgoneta que no produeix emissions contaminants, ja s’està utilitzant en el servei d’entrega a domicili. A més de reduir l’impacte ambiental, es tracta d’un automòbil silenciós que no produeix contaminació acústica quan repartim pel centre de la ciutat.

Aquesta no és la primera vegada que, des de B-CREK, apostem per l’eco-delivery. De fet, des que vam començar a fer repartiments a domicili, ja fa quinze anys, hem disposat de motos i bicicletes elèctriques.

A més a més, al pàrquing de B-CREK Solfa  hi ha instal·lat  un  punt de recàrrega de vehicles elèctrics ,  que ens ajuda a promoure una mobilitat cada dia més sostenible, també entre els clients del restaurant. Poden carregar el seu vehicle mentre dinen al restaurant.

Des de la creació de B-CREK, la sostenibilitat i el respecte per les persones i el nostre territori han estat prioritàries per a nosaltres. És per això que continuarem invertint en opcions sostenibles per minimitzar el nostre impacte, i aportar valor a la societat.

 

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més