Col.laborem a la 8a Cursa de la Moixina, més sostenible que mai!

Un any més, el dia 1 de maig, torna la Cursa de la Moixina que celebrarà la seva vuitena edició convertida ja en un clàssic per als amants de l’esport i la natura a la Garrotxa. A més, en aquesta ocasió, l’organització ha apostat per fer una cursa més sostenible, seguint els criteris d’adequació ambiental del Parc Natural de la Zona Volcància de la Garrotxa.

Així, aquest any, s’eliminaran les tires de plàstic per indicar el recorregut i s’obsequiarà els participants amb un bidó d’aigua biodegradable.

Sigui quina sigui la modalitat escollida, per parelles, de manera individual o caminant, els assistents podran gaudir d’alguns dels paisatges més emblemàtics del nostre territori. Amb una distància de 10 Km, la cursa uneix esport, natura i gaudi en un recorregut 100%garrotxí. 

Com cada any, B-CREk col·labora a la cursa de la Moixina, oferint un  val de descompte a cada participant. Així doncs , per agafar forces després de la cursa, els esportistes podran gauidr d’un bon àpat amb descompte  a qualsevol dels dos establiments B-CREK.

Amanides, carns a la brasa, pastes fresques i una gran varietat d’opcions  sanes  i nutritives  per arrodonir el dia de manera saludable i natural.

Vens a fer un B-CREK?

 

 

 

 

 

 

 

 

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més