B-CREK a la Jornada de Barra de Ideas de València

El dilluns 28 d’octubre B-CREK va assitir  a la Jornada de Barra Ideas de València, un esdeveniment sobre la gestió hotelera, que ha comptat amb la presència de grans professionals del sector com Iván Salvado (Director general de Grupo Tragaluz), Óscar Carrión (Director del Máster en Direcció de Restaurants i F&B Hoteler Gastrouni), Alejandra Anson (Propietaria de Anson & Bonet), Alicia Luque (CEO de ‘Con redes y a lo loco’), David Rubert (director de Persapia), Ferrán Climent (Xef executiu de Gallina Blanca Foodservice), Eva G. Hausmann (CEO de Hausmann Gastronomic), entre d’altres. 

En aquest esdeveniment s’han explicat casos d’èxit i resultats aplicats a diferents models de negoci, així com la necessitat de conèixer i desenvolupar factors claus com: l’operativa i els processos, l’experiència de client, la gestió d’equips, l’eficiència a cuina, la digitalització, el màrqueting i les tendències.

Barra de ideas 2019 ha fet èmfasi a la necessitat de crear noves fòrmules de gestió hotelera, a fi de generar noves oportunitats de negoci en sectors i entorns dinàmics, innovadors i canviants. Sense dubte, una gran jornada per entendre com i de quina manera ens cal abordar l’èxit en  la gestió hotelera.

Un esdeveniment ben aprofitat on es van crear bones sinergies i ens vam endur moltes idees. A B-CREK estem sempre en contínua formació, aprenent de grans professionals del sector.

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més