B-CREK som empresa lingüísticament responsable

A B-CREK creiem en la importància de protegir i fomentar l’ús del català en tots els àmbits de la societat.

Per això, l’any 2019 vam iniciar el procés per rebre l’acreditació d’empresa lingüísticament responsable que atorga el Consorci per a la Normalització Lingüística.

A B-CREK sempre hem apostat per un model d’empresa compromesa amb el territori, i això inclou els valors socials, mediambientals i culturals, però també lingüístics. Així, treballem perquè tota la informació de l’empresa estigui sempre disponible en català .

El projecte d’adhesió consta de quatre fases, cadascuna de les quals és anual i treballa uns aspectes concrets de la gestió empresarial, relacionats amb la llengua catalana.

Aquest 2020 B-CREK ha rebut l’acreditació de la primera fase, la qual cosa implica ser lingüísticament responsables amb el territori: tenir la pàgina web en català, la retolució interna i externa i garantir que l’atenció al client sigui amb català.

Actualment estem treballan en la segona fase perquè ens hem compromès a ser també lingüísticament responsables com a organització amb l’ús correcte del català en els documents de difusió externa.

A B-CREK no parem i continuarem treballant per promoure l’ús del català com a element essencial del nostre territori i la nostra cultura!

 

 

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més