B-CREk s’incorpora al mapa interactiu d’experiències destacades en responsabilitat social de la Generalitat de Catalunya

A B-CREk seguim sumant i aportant el nostre granet de sorra en temes de responsabilitat social empresarial.

 

Recentment el Grup Tècnic de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals  format pel Govern de la Generalitat i les organitzacions sindicals i empresarials més representatives de Catalunya, ha incorporat la nostra empresa al Mapa Interactiu d’experiències destacades en responsabilitat social.

 

El Mapa interactiu d’experiències  destacades és un reflex d’empreses , organitzacions i entitats de Catalunya que incorporen i impulsen la responsabilitat social per aconseguir un impacte positiu amb efecte multiplicador.

Aquest es tradueix en una millora de les relacions laborals, socials i ambientals entre d’altres.

Alguna de les raons per  les quals ens han escollit entre moltes altres :

  • En l’àmbit de bon govern B-CREK  es troba adherida des del 2013 a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), que ajuda les àrees protegides a millorar contínuament en el desenvolupament de l’activitat turística.
  • En l’àmbit econòmic, és una empresa pionera a l’hora d’impulsar i establir l’alimentació anomenada casual food, que consciencia els i les consumidores sobre la importància i la necessitat d’una alimentació saludable, natural i equilibrada.
  • En l’àmbit laboral, B-CREK promou la igualtat a la seva empresa com a base d’una societat més justa i més lliure, i ofereix les mateixes oportunitats a homes i dones.
  • Disposem d’un espai específic a la nostra web corporativa on publiquem les vacants i informem de les condicions laborals que oferim.
  • En l’àmbit social, apostem per un consum de cafè responsable i sostenible ( certificat UTZ), cooperem amb entitats de la Garrotxa que treballen en la integració social , amb organitzacions que promouen la cultura i amb diferents entitats del teixit associatiu.

 

A B-CREk seguirem amb el nostre compromís de gestió responsable i sostenible.

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més