B-CREK serveix el càtering a la roda de premsa del III Congrés Internacional sobre el Potencial dels Boscos en la Salut

El passat  22 de juliol B-CREK va servir el càtering  de la  primera presentació a premsa del III Congrés Internacional sobre el Potencial dels Boscos en la Salut, que va tenir lloc a Can Jordà ( Santa Pau).

A la roda de premsa hi van assistir diverses personalitats: Marta Subirà (secretària de medi ambient i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya), Eduard Llorà (president Turisme Garrotxa), Jaume Hidalgo (president de Sèlvans), Santi Reixach (president del Consell Comarcal de la Garrotxa) i Pep Berga (alcalde d’Olot).

Tots ells  van remarcar l’oportunitat que ofereix el Congrés per a la generació de complicitats i sinergies entre els diferents actors públics i privats, i per la dinamització de la Garrotxa. El Congrés tindrà lloc a Girona i la Garrotxa del 7 al 10 d’octubre de 2019.

A B-CREK  tenim un ferm compromís amb el medi ambient i participem en esdeveniments que treballen per construir un món més sostenible.

La  Fundació Selvans, promotora  de la trobada explica que el congrés va dirigit a totes les persones i organitzacions que tenen interès a ampliar el coneixement i la capacitat de conservació i valorització de la natura en general, i dels boscos d’alt valor ecològic en particular; a les  persones que desenvolupen activitats en el medi natural; als propietaris i propietàries de boscos públics o privats; a professionals, responsables, personal tècnic i d’investigació de ciències de la salut, el benestar, el medi ambient i la gestió forestal; a alumnes  de postgraus i màsters, i doctorands en aquestes matèries.
Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més