B-CREK participa en el Benvinguts a Pagès

L’1 i el 2 de juny se celebra el “Benvinguts a Pagès, una iniciativa  que té l’objectiu de: donar conèixer l’origen dels aliments conreats, criats i pescats a casa nostra; gaudir de la cuina als restaurants amb menú “Benvinguts a Pagès”; dormir en una casa rural amb ofertes especial; i, comprar productes de proximitat dels pagesos/es.

En aquesta edició, B-CREK hi participa amb un menú especial, elaborat amb productes de productors locals com el iogurt natutal de La Fageda, les hamburgueses de vedella de Cal Tiu, el mató d’El Mirés, els fesols de Santa Pau i el xai i la vedella de Can Bailén. Sense dubte, una oportunitat per redescobrir l’origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que contribueixen a la gestió i producció dels aliments que ens arriben a taula.

A la pàgina web de “Benvinguts a Pagès” hi trobareu totes les empreses i entitats adherides. D’aquest projecte en formen part els consells comarcals i les oficines de Turisme i un ampli ventall d’entitats i associacions del país que treballen per al sector.

B-CREK: sa, natural i d’Olot. Vine, t’hi esperem! 

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més