B-CREK col·labora amb The Samba Campus

Del 25 de juny al 19 de juliol se celebrarà The Samba Campus, el primer campus de futbol de Les Preses per a nens i nenes de 5 a 14 anys. Els tres eixos d’aquest projecte seran el futbol, la nutrició i la passió.
Tal i com ens explica, Sergi Mateo Batallé, fundador del projecte:

“The Samba Project és el somni que mou i apassiona: menjar bé t’ha de convertir en un bon futbolista, però també ens ha de permetre vèncer la pobresa infantil i a conscienciar de la importància d’adquirir bons hàbits alimentaris.”

 

 

Aquest any, B-CREK   hi participarà preparant els menús pels participants al campus , menús saludables i equilibrats . A B-CREK creiem necessari donar suport a projectes que incentiven l’alimentació sana, natural i equilibrada mitjançant activitats esportives. B-Crek, amb l’esport de la Garrotxa!

En aquest projecte també hi participen Sanum, Grup Bassegoda i Marejant la Perdiu. Un plaer formar part d’aquest equip de professionals.

Vols inscriure-t’hi? Encara hi ets a temps! Fes clic en aquest enllaç per consultar els preus, els horaris i els objectius del campus The Samba Campus.

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més