Can Bailén, productor de proximitat, carn de qualitat

A B-CREK som molt conscients que per poder oferir un bon plat és essencial comptar amb un bon producte. Per això, sempre hem apostat per comprar les nostres carns, ous, fruites i hortalisses a pagesos del nostre entorn que cuiden directament tot allò que produeixen i que treballen d’una manera ètica i responsable.

Les carns de xai i vedella de B-CREk   provenen directament de Can Bailén,  una negoci familiar  situat a la Vall d’en Bas . En Llorenç i la seva família crien la vedella, els xais, els cabrits i l’aviram a la finca de Mas Estellé, situada a Sant Privat d’en Bas. Les seves vaques  pasturen a la Masia Els Plans, a 1300 metres sobre el nivell de mar, direcció Vidrà,  on passen bona part del seu temps bevent la llet de la mare i menjant herba.

Comprar els productes directament a aquesta família ramadera ens proporciona la qualitat i la confiança perquè quan vinguis als nostres establiments B-CREK puguis gaudir d’una deliciosa mitjana de vedella, o unes costelles de xai  a la brasa, amb la seguretat de saber que aquell producte té totes les garanties!

A més, Can Bailén forma part de la Guia ‘Compra a pagès’, una iniciativa de la Unitat de Comercialització Agroalimentària del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), que promou el canal directe de comercialització agroalimentària, defensant els petits productors i donant servei a aquells consumidors que busquem proximitat i que apostem per fer un consum responsable i sostenible dels aliments.

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més