B-CREK col·labora amb el Pessebre vivent de Joanetes

El Pessebre vivent de Joanetes és un dels esdeveniments més icònics de les festes nadalenques del territori. Més de 400 persones i més de migcentenar d’escenes omplen d’il·lusió els racons del poble. Aquest compta amb el muntatge de l’estrella il·luminada més gran del món que s’instal·la al cim de la cinglera de Santa Magdalena.

Cada any, pels volts de Nadal, el poble de Joanetes es transforma en una màgica icona pessebrística que atrau a milers de visitants.

El Pessebre vivent de Joanetes es va originar a mitjans dels anys 80 amb l’inici de petites representacions dels nens de l’escola del poble. Al costat de l’hort de la rectoria de l’esglèsia s’hi representaven algunes escenes. Avui, s’ha convertit en una gran escenografia que omple tots els racons del poble.

Hi participen més de quatre-centes persones i recrea dignament més de cinquanta escenes pròpies del Nadal , sobretot escenes de la  tradició pagesa  de la nostra terra  que són vigents al llarg del recorregut.

No cal oblidar-nos del bestiar; també en són protagonistes. Aquest any hi haurà més de 40 bèsties entre burros, xais, vaques, galls, conills , porcs i gossos.

Un element especialment simbòlic és el muntatge de l’estrella il·luminada més gran del món que s’instal·la al cim de la muntanya de Santa Magdalena. Es troba inscrita en el llbre dels rècords Guiness.

Representacions:
25 de desembre de 2019 a les 19h.
26, 29 i 30 de desembre de 2019 a les 18h.

B-CREK col·labora amb el pessebre vivent de Joanetes  amb una petita donació econòmica. Creiem necessari cooperar amb entitats del territori que promouen la cultura .

Aquests dies si vas a visitar el pessebre, recorda que pots venir a sopar al B-CREK.Tenim obert cada dia!

 

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més