B-CREK col·labora en la 7a Cursa de la Moixina

El dia 1 de maig se celebra la VII edició de la Cursa de la Moixina, una festa esportiva per a persones de diferents edats i nivells amants del paisatge olotí. Està organitzada per Linkinesis amb la participació de l’Ajuntament d’Olot, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i el Consell Esportiu de la Garrotxa.

La Moixina és una reserva integral d’interès geobotànic on hi ha una gran varietat de fauna i flora. Situada molt a prop del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa hi trobem entre aiguamolls, un paratge molt agradable, ideal per fer passejades d’una gran bellesa natural.

A B-CREK oferim productes de qualitat i de proximitat, però també volem despertar la consciència sobre la necessitat i importància de transmetre valors i hàbits alimentaris mitjançant activitats i tallers esportius. Aquest any participem en la VII edició de la Cursa de la Moixina, que esperem que un any més sigui un referent esportiu per a la zona i per a tots aquells que han decidit formar-ne part.

 

 

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més