5 claus per cuidar la teva alimentació aquest estiu amb B-CREK

L’estiu és una època de retrobaments amb els amics, de sortir a menjar fora, de passar bons moments en una terrassa i de canviar la nostra rutina. Per això, és important cuidar la nostra alimentació i evitar els excessos que sovint fem aquesta temporada. A B-CREK et donem 5 claus per assaborir aquests mesos d’estiu de la manera més saludable i deliciosa amb B-CREK . Pren nota!
  1. Les verdures i les fruites, que no faltin! Carbassons, tomàquets, cogombre,  cireres, síndria, meló,… L’estiu ens porta una gran varietat de fruites, verdures i hortalisses delicioses per omplir els nostres plats de colors i  amb les quals podem preparar plats senzills i refrescants, com el gaspatxo, la sopa de pa amb tomàquet, la sopa de meló amb tocs de menta i llima i unes completes amanides com les que pots degustar a B-CREK Solfa.
  2.  Hidratació constant! No és cap secret: la millor opció per mantenir-se hidratat i fer passar les tardes de més calor és l’aigua.  Però si vols combinar-ho amb altres begudes refrescants i menys calòriques que els refrescos,  també pots optar per sucs de fruites i verdures  que t’aportaran vitamines i fibres o, fins i tot, algun batut natural com el de pinya  amb llet de coco que preparem a B-CREK Clarà. Una altra opció és la kombutxa, una beguda fermentada que esdevé una fantàstica alternativa i que trobaràs amb una gran varietat de sabors. I, per descomptat, de tant en tant, no descartis donar-te un caprici amb una cervesa ben fresqueta!
  3. Menja proteïna i no oblidis els llegums. Un bon empedrat de fesols de Santa Pau o una amanida freda de cigrons o de quinoa amb edamame són algunes idees per continuar consumint llegums durant l’estiu  i que sempre trobaràs a la carta i el menú de B-CREK. Per als més carnívors, les carns i els peixos a la brasa són una bona proposta per l’estiu; això sí, sempre que sigui carn de qualitat i proximitat.
  4. No cal renunciar a les postres. Si ets dels que necessiten acabar l’àpat amb unes bones postres , escull les fruites de temporada o postres i gelats elaborats amb fruita natural. Si encara no has tastat el nostre carpaccio de pinya amb gelat de coco o la broqueta de fruita natural amb sorbet de mango, segur que t’encantaran! A més, al nostre restaurant, sempre tens opcions de macedònia i fruita de temporada  com el meló i la síndria.
  5. Assaboreix cada mossegada! L’estiu s’ha de degustar a poc a poc, gaudint de cada moment; i el menjar, també. Asseure’s a menjar, mastegar bé cada aliment i assaborir el plat sense pressa és la millor manera d’ajudar el nostre cos a fer una bona digestió i a absorbir tots els nutrients.

llimonada ecològica           gaspatxo                      

I per arrodonir-ho…fes esport! Una bona alimentació ha d’anar acompanyada de moviment i activitat física per mantenir el nostre cos sempre actiu.  L’estiu és una bona època per fer esport tant al mar com a la muntanya, sempre evitant les hores de més calor!

Ja ho saps, aquest estiu gaudeix cuidant-te .

B-CREK per una alimentació sana, natural i equilibrada. Be healthy, B-CREK.
Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més