Aquest cap de setmana Trepitja Garrotxa, la ultra Trail solidària

Trepitja Garrotxa és una cursa solidària creada l’any 2014 per alguns membres del Centre Excursionista d’Olot. La primera edició va dur el nom de l’Ultra Trail solidària a l’Alta Garrotxa, una iniciativa que fins avui dia té l’objectiu de promoure activitats benèfiques, sostenibles i respectuoses amb el territori i els amants del trailrun. 

Actualment, el Trepitja Garrotxa és una gran família organitzada per membres del CEO que vetlla pel seu propi territori i entorn, incentivant a la població d’Olot i a la comarca a promoure l’esport i el lleure a la muntanya.

La cursa Ultra Solidària destina tots els beneficis a la Fundació Albert Bosch, que treballa en la recerca de solucions mèdiques per a malalties infantils amb l’equip de la Vall d’Hebron Research Institute. També treballa de la mà de l’Associació ITRA, a fi de promoure valors i despertar consciències per a l’esport i la natura.

Aquest cap de setmana, 26 i 27 d’octubre, se celebrarà el Trepitja Garrotxa 2019. Aquí podeu consultar la informació referent al programa i inscripcions d’enguany.

A B-CREK treballem amb cooperació amb entitats que promouen la cultura, l’esport. Som conscients que és necessari desenvolupar iniciatives que tinguin en compte el respecte i el vincle amb el territori.

Felicitem als seus organitzadors per la seva gran tasca i compromís amb l’entorn i l’esport de l’Alta Garrotxa.

Aquest cap de setmana, vine a B-CREK i agafa energies. B-CREK amb l’esport. T’esperem!

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més