Renovem la Carta Europea de Turisme Sostenible

Un any més, i com hem fet des del 2013, a B-CREK renovem la Carta Europea de Turisme Sostenible. Aquest certificat reconeix i acredita el nostre compromís amb un model turístic responsable, i el desenvolupament d’una gestió sostenible de la nostra activitat.

Aquesta és una iniciativa que, de manera completament voluntària, vam adquirir perquè entenem que tenim el deure de contribuir amb la nostra tasca al territori, a les persones i al medi. Trobant-nos situats en un entorn privilegiat com ho és el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, creiem que recau en nosaltres part de la responsabilitat de protegir-lo, per tal que en puguem seguir gaudint, ara i en el futur.

La Carta Europea de Turisme Sostenible en espais naturals protegits (CETS) és una iniciativa de la Federació EUROPARC, entitat que reuneix Espais Naturals Protegits de fins a 38 països europeus. EUROPARC és l’entitat gestora que concedeix l’adhesió a la CETS als espais protegits, en els quals verifica que hi ha un compromís per aplicar els principis del turisme sostenible.

 

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més