Nous purificadors d’aire a B-CREK Clarà

La teva salut és la nostra prioritat! Per això,  B-CREK Clarà disposa de dos nous purificadors d’aire d’alta eficiència que netegen constantment l’aire de l’establiment, eliminant virus i bacteris, i fent d’aquest un espai més segur.

Aquests purificadors d’aire Airpur 360º disposen d’un potent sistema de filtració, amb filtre HEPA i filtre de carbó actiu, que renoven constantment la qualitat de l’aire, erradicant les substàncies nocives més volàtils i també els fums i les males olors. Així, gràcies a la instal·lació d’aquests dos aparells, el local de Clarà esdevé el lloc idoni per gaudir d’un bon esmorzar o d’un dinar saludable amb la garantia d’estar en un espai segur i lliure de virus.

 També B-CREK Solfa disposa d’un innovador sistema de climatització i renovació de l’aire , que es va instal·lar el 2019. Es tracta d’un software de control pioner que permet renovar l’aire de l’interior del restaurant de manera automàtica en funció de la seva ocupació. A més a més, gràcies als seus  sensors s’analitza la qualitat de l’aire del local.

Així, tant si vens a B-CREK Clarà, com a B-CREK Solfa, sempre gaudiràs d’espais segurs.

B-CREK, ESPAIS SEGURS!

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més