L’escola CEE Joan XXIII munta el pessebre a B-CREK

Un any més, els alumnes de l’escola Joan XXIII d’Olot han dissenyat i muntat els pessebres de B-CREK Clarà i de B-CREK Solfa.

Seguint la tradició alguns alumnes del centre acompanyats per professors, venen a B-CREK Clarà  a instal·lar el tant esperat pessebre.

En aquest projecte hi participen tots els alumnes del centre educatiu, des dels mes petits de 3 anys fins als més grans de 20 anys.

Aquest any el pessebre, que porta per títol ” Reciclem desitjos” està fet de cartró   del taller de paper d’Integra  (botiga-taller a mà).

Ja fa 19 anys que vam impulsar aquesta iniciativa entre B-CREK i lntegra (Escola Joan XXIII). I cada any per aquestes dates B-CREK convida a tota l’escola a celebrar el dinar de Nadal. Ja fa uns anys que es fa a B-CREK Solfa, perquè cada vegada són més alumnes. Aquest anys entre alumnes i professorat sumen 85.

Des dels seus inicis que B-CREK està molt compromès amb el territori i la solidaritat sostenible. Sempre hem tingut el ferm compromís de contribuir i col·laborar com a part de les nostres accions de RSC en  projectes d’ajuda i cooperació a favor dels col.lectius més desfavorits i vulnerables.

Així doncs, també fa 2 anys vam iniciar la campanya solidària de “sigues solidari aquest Nadal”. De totes les ventes en línia de les festes de Nadal fem una donació del 10%  a l’escola Joan XXIII.  

I la nostra vinculació i relació amb Integra va més enllà, ja que B-CREK sempre ha apostat per la integració dels joves amb altres capacitats en el món laboral. Creiem que els joves amb discapacitat intel·lectual han de tenir la oportunitat d’integrar-se al món laboral d’una manera justa i equitativa.

Per això de fa anys que a B-CREK tenim joves amb discapacitat intel·lectual treballant als nostres restaurants.

Si encara no has vist el pessebre que ens han dissenyat i muntat els alumnes de l’escola, vine als nostres locals, demana alguna cosa i gaudeix de la magnífica decoració nadalenca. T’esperem!

I si fas una comanda en línia per aquestes festes, estaràs col·laborant amb B-CREK per fer la donació solidària a l’escola Joan XXIII.

B-CREK una empresa solidària, sostenible i integradora. Tu també en formes part!

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més