B-CREK rep l’acreditació de la tercera fase del projecte ELR

Avui en el marc de la  5a Jornada Garrotxa Territori Socialment Responsable que ha tingut lloc a la Finca Les Brides de la Vall d’en Bas,  B-CREk hem rebut  l’acreditació  de la tercera fase del projecte Empreses lingüísticament responsables. Un reconeixement de la bona feina del treball en equip  .

B-CREK som una empresa compromesa amb el territori que incorpora la llengua i la cultura com a marques de millora contínua.

Com a empresa responsable creiem necessari afegir en la  nostra memòria de gestió sostenible el nostre compromís relacionat amb la llengua .

Moltes gràcies a Teresa Baró  per la conferència sobre la  comunicació per al benestar de l’empresa i l’entorn. I també a  la Mireia Font de Casa Leonardo per explicar-nos el seu projecte.

Seguirem  treballant amb criteris de sostenibilitat i  amb el nostre ferm compromís  de bones pràctiques en responsabilitat empresarial al nostre territori .

El març del 2016 es va signar un conveni de col·laboració entre quatre organismes per tirar endavant aquest projecte d’ELR ( empreses lingüísticament responsables) : l’Institut Municipal de Promoció d’Olot (actual DinàmiG), el Consell Comarcal de la Garrotxa, Turisme Garrotxa i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

 

El projecte consta de quatre fases, cadascuna de les quals és anual i treballa uns aspectes concrets de la gestió empresarial, sempre relacionats amb llengua. Cal començar per la primera fase i anar avançant, si l’empresa vol.   Al final de cada fase es comprova que els compromisos adquirits s’han tirat endavant i, si és així, l’empresa obté una acreditació.

 

A B-CREK ja teniem l’acreditació de la Fase 1 i la Fase 2 i aquest any 2022 ens vam comprometre a treballar  amb la Fase 3.

En aquesta fase l’empresa reconeix la connexió que té amb el territori on s’ubica i, per tant, amb la llengua d’aquest territori, i per això es compromet a:

  • Adoptar criteris de valoració dels coneixements de català en la incorporació de personal (sempre d’acord amb la categoria laboral i el lloc de treball).
  • Analitzar el nivell lingüístic del personal de l’empresa i facilitar, a qui convingui, una formació en llengua, presencial o en línia.

 

 

 

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més