B-CREK proveïdor oficial del Festival Ésdansa

Ésdansa, el festival de dansa d’arrel tradicional que té com a objectiu consolidar-se com a punt de trobada i referent en l’àmbit de la dansa d’arrel tradicional, es celebra del 19 al 25 d’agost a Les Preses, la Garrotxa. L’entitat organitzadora del festival és el Cercle de Cultura tradicional i popular Marboleny. Tal i com ens expliquen els seus creadors:

Ésdansa treballa per convertir-se en un motor per la creació, la producció i exhibició de la dansa catalana d’arrel tradicional, impulsant la renovació i innovació dins del sector, sense oblidar les propostes internacionals.

Enguany el festival  arriba a la  37ª edició i posa el focus en el procés creatiu i també en una  dansa Patrimoni Cultural i Immaterial de la Humanitat, la dansa Kochari d’Armènia.

I no et pots perdre el campus Ésdansa’t que sota el lema “ballar i fer ballar” recull l’oferta formativa del festival Ésdansa, amb tallers per a nens i adults.

 

 

Des de fa anys, B-CREK és proveïdor oficial del Festival Ésdansa

 

Apostem per la cultura de la Garrotxa i creiem en la cultura com a eina de creixement personal i cohesió social.

Us convidem a passejar, ballar i gaudir de la dansa d’arrel tradicional, un concepte que a vegades queda amagat, però que cal descobrir per entendre la cultura i els costums tradicionals i populars del territori.

Ara sí que no teniu excusa, a ballar!

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més

B-CREk parla de sostenibilitat a la convenció de Coca-Cola

Llegeix-ne més