B-CREK participa a la campanya Tasta i Guanya

Des del 22 de novembre al 19 de desembre de 2021 menjar a la garrotxa té premi!

Tasta i Guanya és una campanya  on hi participem 20 restaurants de la Garrotxa i està inspirada en el “rasca i guanya “. Hi col·laboren  Turisme Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot.

El plat que presentem a B-CREK és el medalló de filet a la brasa amb salsa de ceps, patata gratin i espàrrecs verds, una combinació de sabors garrotxins que no et pots perdre!

 

Per poder participar, s’ha d’anar a qualsevol dels establiments que participen a la campanya i demanar el plat recomanat de la promoció.

Es donarà als clients un codi QR que hauran d’escanejar per saber si pot contenir un premi o no.  Hi ha més de 150 premis per repartir.

Els premis que es poden aconseguir són : vals regal , vals de descompte , àpats en restaurants, lots de productes i descomptes en visites al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

A més tots els participants, entraran en el sorteig d’un xec regal per a dues persones del menú gastronòmic del restaurant Les Cols d’Olot.

La campanya Tasta i Guanya es porta a terme a través d’Instagram, i d’aquesta manera podràs penjar fotos de la teva experiència a B-CREK  i etiquetar-nos (@bcrek) .

Menja a la Garrotxa i emporta’t un premi.

 

👉 Per a més informació consulta  https://garrotxahostalatge.cat/ca/tasta-i-guanya-2021

 

Recepta
Cuina mediterrània

Caneló de llagostins i verdures amb salsa de marisc

Llegeix-ne més